Sunday, February 12, 2012

Kek Pisang Pelik?

Hye! Assalamualikum.


Hari ni just nak share gambar kek pisang pelik yang sudah di decorate oleh Ameera Fatin pada hari khamis hari tu. Mana la tau kalau2 korang ter-inspired ke nak mencuba. Resepi macam biasa dari my previous blog entry, sebab resepi ni memang marvelous. 





Apa yang pelik? Haha. Aku susun potongan pisang kat atas tu. Sebab ada pisang lebih and pisang pun mcm dah almost ranum sangat, atau masak sgt. 


Aku pernah buat mcm ni untuk muffin pisang aku. And sedap. Very the cute. Hehe. Oh ada satu quote pasal weirdo ni yang macam best.


"I'm totally cool with being weird. Weirdos become leaders."

So it's okay kalau nak create any weird shape or decoration. Weirdo is not normal, as for being normal is weird. Hehe. 

Okay la, selamat mencuba ye!

AmeeraFatin

4 comments:

Noor Hafirdaus said...

takpa pelik janji sedap dimakan dan tak keracunan makanan hehehe

Ameera Fatin's Kitchen said...

hehe betul tu kak... alaa sedapnyeee tgk makanan2 kat blog akak tuu...

Noor Hafirdaus said...

akak suka masak merapu je hehehe suka cipta resepi sendiri sebab tu suka kalau ada orang suka masak pelik-pelik

Ameera Fatin's Kitchen said...

Haa kannn... Kita pun.. Pastu kita ada baca kat blog akak yang akak tak suka ikut measurement... Sama laa... Bantai je masuk... Haha...